Be Different... Be Yourself!

Afhalen

Showroom Be Yourself Fashion (16) Showroom Be Yourself Fashion (17) Showroom Be Yourself Fashion (18) Showroom Be Yourself Fashion (19)

 

Afhalen en/of retour brengen, neem eerst contact op voor een afspraak te plannen.

Woont u in de buurt? Reserveer dan uw artikelen door een bestelling te plaatsen en die af te komen halen in onze showroom. Na telefonisch of e-mail contact waarin we een tijdstip hebben afgesproken liggen de items voor u klaar en eventueel ook kopje koffie of thee. In onze showroom mag u natuurlijk eerst kleding passen voordat u de artikelen betaald (u kunt bij ons pinnen) en meeneemt, maar alleen ophalen mag ook; dat bespaart u in ieder geval verzendkosten. We 24/7 geopend met de webshop maar voor de showroom / boetiek zijn er geen openingstijden. Kijk op onze Facebook site site https://www.facebook.com/beyourselffashion.nl/  voor de eventuele extra openingsdagen.

Wanneer je een artikel in de showroom van Be Yourself Fashion hebt gekocht, kan je deze binnen 14 dagen ruilen of retourneren. We kunnen alleen een artikel terugnemen als je de bon meebrengt en de artikel(en) in ongedragen staat is.

 

Betaling:

*contant
*Pin

 

Vriendinnen avond-, pas avond.

Een vriendinnen avond bij ons in de showroom! Ook dat behoort tot de mogelijkheid. Bel of mail voor de mogelijkheden en om eventueel een afspraak te maken. We maken er een gezellige middag of avond van.

wsk_ls1_small wsk_ls1_small-2