Be Different... Be Yourself!

Even voorstellen..

Mag ik me even voorstellen. ghost32 다운로드.

 

Barbara is mijn naam en ik woon met mijn man en heel veel dierenspul in het mooie Drentse dorp Tiendeveen dat ongeveer 8 kilometer van Hoogeveen ligt three kingdoms epub.

Vanuit mijn hobby, passie……. zeg maar shopverslaving, is deze webshop ontstaan. Vaak viel het mij op dat er veel hetzelfde werd verkocht, bepaalde maten al waren uitverkocht of erger… 던그리드 무료 다운로드. had ik iets exclusiefs gevonden dan was het onbetaalbaar.

Mijn idee is om exclusieve, aparte en modieuze kleding te verkopen aan vrouwen van ± 25 t/m 60 jaar maar die wel voor veel portemonnees haalbaar zijn Eagle Five Brothers. Daarnaast wil ik een compleet plaatje aanbieden van kleding en accessoires en schoenen. Veel vrouwen hebben moeite met combinaties maken en daar wil ik ze bij helpen door middel van ideeën voor te spiegelen met diverse combinatie outfits en trucjes 스도쿠 무료 다운로드! Naast de webshop heb ik ook een showroom / boetiek voor de mensen die hun artikel willen komen passen, bekijken of ander informatie willen hebben! Iedereen is van harte welkom, het moet een beleving worden om de kleding en accessoires te kunnen bekijken en passen Capture One style download. Kijk op onze Facebook pagina  Be Yourself Fashion.nl  voor extra zaterdag openingstijden of waar we op een markt of fair staan die misschien bij u in de buurt is 리눅스 ftp 폴더 다운로드!

Wilt u liever op een andere dag of avond langskomen? belt u dan 06-29414078 of mail naar info@beyourselffashion.nl voor de mogelijkheden 영화 인셉션 다운로드.

Een vriendinnen avond in de boetiek van Be Yourself Fashion ! Ook dat behoort tot de mogelijkheid. Bel of mail voor de mogelijkheden en om eventueel een afspraak te maken WinIng Eleven 2018 Download. We maken er een gezellige middag of avond van. U kunt bij ons pinnen

Met hartelijke groet,

Barbara
Be Yourself Fashion.nl, Make a difference

 

Contact: 

E-mail
info@beyourselffashion.nl
Klantenservice
06-29414078
Adres Showroom (alleen op afspraak)
Hoogeveenseweg 4
7936 TS, Tiendeveen

K.V.K nummer: 66645476
BTW nummer: NL193350269B01
IBAN: NL98INGB0007355124
BIC: INGBNL2A

wsk_ls1_small wsk_ls1_small-2